Петима притежаващи дрога са задържани от полицаите в Пазарджишка област през

...
Петима притежаващи дрога са задържани от полицаите в Пазарджишка област през
Коментари Харесай

Хванаха петима души с наркотици в Пазарджишко

Петима притежаващи дрога са арестувани от служителите на реда в Пазарджишка област през миналото денонощие.

Вчера чиновници от група „ Криминална полиция “ при РУ-Пещера засекли 25-годишен мъж от разградското село Мортагоново. При направената инспекция се оказало, че той държи в себе си резервоар със жълтеникава течност и устройство за пушене. След изработен полеви наркотест се оказало, че наличието в контейнера реагира позитивно на наркотично вещество.

Криминалистите от РУ-Септември заловили 34-годишен гражданин на същия град и 24-годишен от село Семчиново. У първия органите на реда разкрили две пликчета с канабис, а у втория две топчета с неправилна форма, само че със синтетичен канабиноид. Колегите им от Велинград спипали пред офис на куриерска компания 21-годишен гражданин на курорта. Младият мъж носел в себе си електронна цигара, като след направена проба се оказало, че веществото в цигарата реагирало позитивно на канабис.

Снощи на улица в Пазарджик автопатрул направил инспекция на 27-годишен непознат жител. Оказало се, че мъжът придвижва полиетиленова опаковка със суха зелена листна маса, която се оказала марихуана.

И петимата са арестувани в арестите на полицейските ръководства за период от 24 часа. По случаите са формирани бързи производства.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР